PROGRAM IZOBRAŽEVANJE ZA MIR IN ZNANJE

Angl. PEAK – Peace Education and Knowledge

Vsi potrebujemo mir v življenju. Dobra novica je, da je mogoč za vsakogar. PEAK (Peace Education and Knowledge) je brezplačen izobraževalni program, ki pomaga odkrivati notranji potencial za osebni mir.

Od l. 1971 skoraj 1,5 milijona ljudi uporablja praktični pristop Prema Rawata do osebnega miru.

Zdaj je omogočil, da so njegove metode na dosegu roke – na mobilnem telefonu je preko aplikacije TimelessToday (iOS – App Store in Android – Google Play) dostopen prvi tečaj, imenovan PEAK. PEAK obrne splošno sprejeto modrost na glavo in ponudi svež pogled na to kako razviti pravi občutek o sebi in se priključiti na svojo notranjo moč.

Devet poglavij – skupaj več kot šest ur videogradiva – te popelje na bogato, razumljivo potovanje h globljemu razumevanju in znanju o sebi. Od jasnosti do hvaležnosti, od miru do upanja: vsako poglavje videov raziskuje znane zamisli iz drugačnega gledišča, te spodbuja, da znova premisliš, pretehtaš in odkriješ kaj te dela edinstvenega.

Sam/a določaš kako hitro greš naprej, svoje misli lahko zabeležiš v interaktivni dnevnik. Po koncu zadnjega poglavja boš imel/a možnost, da svoje potovanje nadaljuješ in se naučiš praktičnih tehnik kako odkriti mir, ki je že v tebi. Si pripravljen/a na prvi korak?